Paaspop 2019

Dé broedplaats voor creatieve concepten!

Paaspop

START DATE: 29/03/2019
END DATE: 31/03/2019

Terugblikkend op 2019, glanzen wij van trots bij de herinneringen aan Paaspop – een festival dat niet alleen bekend staat om zijn eclectische line-up en magische sfeer, maar ook als de broedplaats voor onze meest avontuurlijke en onvergetelijke activaties.

Bierpong XXL: We hebben de klassieke Amerikaanse college game omgetoverd tot een grootse ervaring, waarbij teams strijden om de kampioen van het festival te worden. Reusachtige bekers en ballen brachten een nieuwe dimensie in het spel en brachten deelnemers samen in lach, competitie en natuurlijk, bierplezier.

De Ponyclub: Geheime podia hebben hun eigen betovering, maar De Ponyclub nam dit concept naar een heel nieuw niveau. Bezoekers werden getransporteerd naar een verborgen wereld, maar alleen nadat ze hun dressuurvaardigheden hadden bewezen op onze baan. Dit was een unieke mix van mysterie, muziek en pure gekkigheid, perfect passend bij de Paaspop magie.

De Waarzegster: Voor diegenen die op zoek waren naar een diepere verbinding of een blik in de toekomst, bood onze Waarzegster activatie een mystieke ervaring die de festivalervaring verrijkte met een vleugje het onbekende.