Ballenbak Bingo

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vivamus auctor blandit dui ac mollis. In tristique neque non elit varius elementum

Ons populairste werkpaard. Beerpong XXL zoals je het kent, maar dan GI-GAN-TISCH. Geen flauwe emmertjes of olievaten, maar echt knalrode American cups van een meter hoog. En de pingpongbal vervangen we voor een maatje voetbal. Het spel speelt zich af op een uniek en zelf ontworpen sportveld. Door de kooi, de enthousiaste, humoristische scheidsrechters en passende muziek zetten we de deelnemers onder hoogspanning. Welk team bezwijkt als eerste onder de druk?

Beerpong XXL is een van de eerste concepten die we ooit bedachten en nog elk jaar weer een recordhouder in aantal boekingen. Sinds 2022 hebben we zelfs de beschikking over twee Beerpong sets. Daarmee kunnen we natuurlijk twee keer zoveel plezier bieden, maar bijvoorbeeld ook meedenken over een toernooi voor jouw evenement. Meer dan 50 boekingen en festivals gingen je voor!

Factsheet

Afmetingen:     9m x 4m x 3m;

Entertainers:    2 scheidsrechters;

Inclusief:    Speelveld, kooi, cups en entertainers;

Capaciteit:   80 – 100 spelers per uur;

Technical:    1x 1000W stroompunt.

Add-ons:

In overleg is alles mogelijk, maar hieronder bieden we alvast wat suggesties aan voor uitbreidingen aan het concept (tegen meerprijs).

Custom speelveld;

Custom styling entertainers;

Branding in de kooi;

Toernooi organisatie.