Katapult XXL

Vergeet eten, drinken en dansen: jouw bezoekers willen stiekem niets liever dan dingen van een plank afschieten. En het liefst natuurlijk met een zo groot mogelijke katapult. Precies dat is wat je namelijk kunt doen bij onze Katapult XXL.

We hebben bij Backspace al snel ontdekt wat mensen eigenlijk het liefst doen op een evenement. Vergeet eten, drinken en dansen: jouw bezoekers willen stiekem niets liever dan dingen van een plank afschieten. En het liefst natuurlijk met een zo groot mogelijke katapult. Precies dat is wat je namelijk kunt doen bij onze Katapult XXL.

Wij zorgen voor een achterwand (wel zo veilig!) en een setting die kleurrijk is en past bij jouw evenement. Maar het mooiste van dit concept is: je kunt op alles schieten. Foto’s van je collega’s? Artiesten van de line-up afknallen? Of juist bepalen waar de volgende (personeels)reis naartoe gaat? Je kunt het zo gek niet bedenken. Wij maken voor jou de juiste setting op maat. Ideaal dus voor een potje stoom afblazen, teambuilding en co-creatie.

Factsheet

Afmetingen :

7m x 7m x 3m

Entertainers:

2 Katapult Technicians

Inclusief:

Katapult, ballen, achterwand + standaard setting en entertainers

Capaciteit:

60-120 spelers per uur

Technical:

1x 1000W stroompunt

Add-ons:

In overleg is alles mogelijk, maar hieronder bieden we alvast wat suggesties aan voor uitbreidingen aan het concept (tegen meerprijs). ● Customized setting; ● Custom styling entertainers; ● Custom ballen; ● Branding in de achterwand, setting of katapult